www.boiliediscounter.nl 

Deze review is onafhankelijk en niet gesponsord.

Als je goedkope boilies wilt bestellen zit je bij boiliediscounter.nl goed. Deze website bied voor zover wij weten de allergoedkoopste kiloprijs voor boilies. Hieronder staat een korte review van deze webshop.

Website

De website van boilie discounter is overzichtelijk en duidelijk. Alle producten staan in logische categorieen ingedeeld.

Assortiment

Het assortiment van boiliediscounter is zeer uitgebreid, van boilies (uiteraard) tot pellets en popups. Je kunt hier al je aas bestellen zonder ook maar bij een hengelsportzaak langs te hoeven gaan.

De bestelling

Wij hebben voor het maken van deze review een aantal verschillende boilies besteld.

- 2,5 Kg voerboilies voor 3,25 per kilo

- Cheese boilies

- Kiwi / bosbes boilies

- Aardbei / vanille boilies

- Robin red garlic boilies

- Tutti frutti pop ups

De boilies

De boilies zelf zijn allemaal van een goede gelijkmatige afmeting, er zaten nouwelijks beschadigde boilies tussen. De boilies komen in simpele vacuum zakken voorzien van het boilie discounter logo.

Mooie ronde onbeschadigde boilies, de geur was prima en kwam overeen met de geadverdeerde smaak. De geur van bijvoorbeeld aardbei vanille is wel veel uitgesprokener dan die van de Cheese boilies.

Eenmaal onder water viel op dat de hele boilie goed zijn vorm behoud. De gebroken boilie zag er onder water aantrekkelijk uit en wanneer het water beweegt komen er zelfs rode vleugen af. Ook leken sommige deeltjes na contact met water een klein beetje lijken te "springen" een heel klein knetterend effect.

De boilies zijn vrij hard en niet met de hand te breken. De restdeeg/voerboilies zijn wel erg zacht en deze kun je tussen je duim en wijsvinger fijnknijpen.

De boilies na 10 uur in het water gelegen te hebben. De kruimels desintegreren maar de boilie blijft goed in vorm.

Na 24 uur weken is het water erg troebel geworden door de kleurstoffen. Uiteraard zal dit op wild water niet zo gebeuren omdat dit water beweegt. De buitenkant van de boilie wordt al iets pokdaliger.

Een simpele rig met een voerboilie en een tutti frutti popup boilie.

 

Conclusie

Deze boilies zullen snel in het water verdwijnen. En wij zullen opnieuw bij boilie discounter bestellen. De bollen leken van goede kwaliteit en zijn super goedkoop. De webshop is eerlijk en snel met leveren. Een leuke toevoeging vonden wij dat je ook een soort "restballen" kunt bestellen deze heten voerboilies en zijn gemaakt van het overgebleven deeg van verschillende productie partijen.