Doodaasbestellen.nl

Deze review is onafhankelijk en niet gesponsord.

Al langere tijd maken wij gebruik van Doodaasbestellen.nl dit is een fantastische specialistische website die kwalitatief ingevroren doodaas verzend door heel Nederland. Het is een simpel maar geweldig businessplan. Wij hebben vaker gemerkt dat lokale hengelsport zaken niet altijd veel doodaas op voorraad hebben. Daar komt natuurlijk doodaasbestellen.nl om de hoek kijken. Als je trouwens deze review niet helemaal wilt lezen maar direct naar Doodaasbestellen.nl wilt gaan klik dan op een van de afbeeldingen.

Website

De website van doodaasbestellen.nl is functioneel. De hoofdpagina begint bijna direct bij het assortiment. Het is een prima website die snel laad en zeer overzichtelijk is.

Assortiment

Het assortiment is perfect voor iedereen die met doodaas vist, of je nu statisch makrelen aan wil bieden of een sprotje onder de snoekbaarsdobber. Als je midden in de week een sessie in het weekend wilt plannen en je hebt alleen je hengels een geen overig materiaal dan kun je voor de basics bij doodaasbestellen terrecht.

Bestelling

De bestelling loopt soepel en er zijn veel betaalmogelijkheden. De verzending gaat vooralsnog altijd binnen de beloofde tijd. Het aas is bijzonder goed verpakt en blijft lang genoeg koel, bij ons kwamen de vissen telkens nog keihard bevroren aan.

Deze bestelling was zo groot dat wij twee doosjes kregen. Deze zijn prima voor een sessie te gebruiken met een koelelement er in.

Tip!

Wil je dat jouw aasvis nooit meer van de haak valt? Gebruik dan een naald en wat flossdraad. Flossdraad werkt even goed als een dunne lijn en er zijn vele varianten te krijgen die biologisch afbreekbaar zijn.

Leuk detail de factuur was zelfs goed in plastic verpakt.

Twee dozen vol vis

Belangrijk voor iedereen die wel eens met ingevroren aas heeft gevist, de vissen zijn niet super zacht geworden en dus van goede kwaliteit. Het vlees is hard genoeg om haken in te prikken en dit blijft redelijk goed hangen. Toch gebruiken wij altijd bait bands, lijn of flosdraad.

Conclusie

Doodaasbestellen.nl is een absolute aanrader voor iedereen die met doodaas vist en geen tijd en of zin heeft om aasvissen te vangen.