Softbait Zagers

Deze review is onafhankelijk en niet gesponsord. De links zijn affiliate links als je deze softbaits wilt bestellen zouden wij het waarderen als je dat doet door op onze links te klikken. 

Softbait zagers? 

Wellicht heb je dit soort softbaits nog nooit gezien, ik had ze tot een nachtje rondstruinen op Aliexpress zeker niet gezien. Softbait zagers.. ik ben een grootgebruiker van softbaits en ik vind het leuk om aparte softbaits te gebruiken zo heb ik namaakgrondel en kreeftimitaties die ik vaak gebruik. Tijdens het zeevissen gebeurt het regelmatig dat ik zagers verlies, overdag is dat niet zo erg maar ik vis ook wel een snachts op zee. Als je zager van de haak valt terwijl je ligt te slapen ben je kostbare vistijd aan het verspillen. Dus ik ging op zoek naar softbait zagers op Aliexpress. Hieronder vind je het resultaat. 

De zagers zoals ik die ontvangen heb zagen er wat anders uit dan verwacht. De zagers in de bruine verpakking zien er meer koperkleurig uit dan bruin. En beide pakketjes zagers zijn bijzonder veel kleiner dan ik dacht. Ik vraag mij altijd af hoe de fabrikanten die foto's maken, en dan bedenk ik mijzelf dat ze gewoon de boel aan het belazeren zijn. De softbait zagers zijn gewoon veel kleiner. 

Review bruine zagers (2.5 euro) 

Het materiaal van deze zagers is vrij zacht, eigenlijk te zacht. Als je dit aan een dropshot zou hangen zou het er uit zien als een dode pier. Deze zagers zijn redelijk recht gegoten, maar er zitten wel wat deukjes in. Ze voelen vettig aan en er zit redelijk wat rek in. 

Cijfer: 5.5 

Deze softbaits krijgen een 5.5 omdat de verpakking misleidend is. De gieting is matig maar ik ben er wel van overtuigd dat je er vis mee kan vangen. 

Review kleurige zagers (2.79 euro)

Deze zagers zijn zowat zeiknat met een raare substantie. De zagers zijn extreem zacht en flexibel. Ze stinken verschrikkelijk naar chemicalien en ik ben er van overtuigd dat als ik langer aan deze zagers geroken had dat ik dan high zou worden. Ze zijn allemaal verschrikkelijk slecht gegoten en er is niet een die normaal recht is. Zelf ben ik er van overtuigd dat de actie van een aasje het belangrijkste is en niet zozeer het type en de kleur, is dit dan bruikbaar vraag je je af? Eerlijk gezegd weet ik niet eens of ik deze zagertjes de moeite waard vind om uberhaupt ooit aan mijn dropshot haak te hangen. 

Cijfer: 2 

Dit is echt slecht en vreemd spul. Ik zou er ver van wegblijven voor 2,8 euro koop je bij de meeste hengelsportzaken twee prima imitatievisjes waar je niet high van wordt.